Weer thuis

19 september 2025 - Haaksbergen, Nederland

Woensdagmorgen na een heerlijk Engels ontbijt bij Ben, nemen we afscheid. Het was een heel bijzondere ontmoeting met Ben, die we vorig jaar maar een uur ontmoet hebben. Er was zoveel om te delen met elkaar.

IMG_9017
We brengen de huurauto terug en de bagage stallen we voor een dag. Het vertrek is pas om 22 uur. De trein brengt ons naar Toronto.

IMG_9149IMG_9151IMG_9154
We gaan naar de CN Tower. De 2na hoogste toren, 553,3 meter hoog. We zoeven met de lift in 58 seconden naar boven. Een prachtig uitzicht over de stad en het Lake Ontario. IMG_9155IMG_9160IMG_9161

IMG_9164

Daarna nog een wandeling door het oude gedeelte van Toronto.

IMG_9171IMG_9172IMG_9169IMG_9175IMG_9176IMG_9170IMG_9180IMG_9179IMG_9177

Dan is het tijd om terug te gaan naar het vliegveld. De reis verloopt prima en om 11 uur landen we op Schiphol. We pakken de trein tot Amersfoort waar Jan ons al op staat te wachten. We drinken koffie bij hun, met natuurlijk al wat reisverhalen. Ook weer goed om thuis te komen in een schoon huis met nog prachtig bloeiende geraniums. Met dank aan Sylvia, Jan en Henny.

We zijn dankbaar dat we zo’n prachtige reis konden maken met mooie herinneringen maar ook weer veilig thuis zijn. En wat hebben we weer heerlijk geslapen in ons eigen bed😀

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Diny:
    19 september 2025
    Een prachtige reis, bedankt voor de foto's en verhalen en mooi afgesloten, tot snel
  2. Cecille:
    Home sweet home!
  3. Jan&Henny:
    19 september 2025
    Oost West, Thuis best!! Nogmaals bedankt voor jullie prachtige reisverslag!! Op afstand genoten!!
  4. Josien:
    19 september 2025
    Dank voor het delen van de mooie reisverhalen en prachtige foto's. En wat fijn om weer veilig te zijn thuisgekomen.
  5. Wim:
    19 september 2025
    Home sweet home. Mooi dat jullie weer veilig aan deze kant van de oceaan zijn. Hebben jullie op de glazen vloer van de CN tower gestaan?
  6. Henk&Ans:
    19 september 2025
    Even over het randje gekeken. We hebben beide geen last van hoogtevrees maar dit dit was wel echt hoog🙈
  7. Roelien:
    19 september 2025
    Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.. Lekker nagenieten van de mooie reis