De camperreis gaat beginnen 25 augustus
28 augustus 2025 - Vancouver, Canada
We ontbijten en pakken onze spullen bij elkaar. Om 11.15 rijdt de taxi voor die ons naar CanaDream brengt.

Het appartement was van alle gemakken voorzien. Alleen wel wat geluidsoverlast van treinen en ondanks de mobiele airco erg warm. Henk zonder gehoorapparaat en ik met oordoppen in, was het goed te doen🤪
We zijn veel te vroeg bij Canadream, het is er lekker koel en de koffie staat klaar. We hebben om 14 uur een afspraak maar het is erg druk. Uiteindelijk vertrekken we pas om 16 uur.
Ook onderweg is het druk. Bij de Walmart doen we boodschappen. Speciaal voor Vera, we kopen lettuce🤪 We komen pas na 20 uur aan op de camping. Helaas hebben we onderweg niets kunnen doen, we genieten wel van de prachtige natuur. Eerst eens kijken hoe alles werkt. Even wennen met al die knopjes. De slide uit waar we kunnen slapen, krijgen we niet voor elkaar. Morgen verder kijken of het lukt. We maken een bed van het zitje en slapen goed!
Vandaag rijden we naar het Kekuli Bay park. Onderweg een broodje met prachtig uitzicht.
Het is erg heet. Heerlijk om dan op de camping een duik te nemen in het meer.
Ondertussen hebben we een buurman gevraagd die een mega camper heeft met 3 slide-outs. Hij weet hoe het werkt en probeert ook de knop met on/out slide out op het paneel, geen beweging. Dan maar bellen met Canadream, blijkt er nog een knopje ergens verstopt te zitten.

We slapen heerlijk en vertrekken vroeg richting Revelstoke. Vandaag is het mijn beurt om te rijden. Ik heb het nog nooit gedaan, denk dus dat ik het wel kan.
In Revelstoke bezoeken we de Revelstoke dam. 1 van de grootste energieopwekkers in Brits Columbia en voorziet 750.000 huishoudens van stroom.
We rijden naar de Mount Revelstoke. Een weg met veel haarspeldbochten en geschikt voor campers tot 26feet. We maken daar nog een wandeling.

Geen beren gezien. Op een bord op de berg kun je opschrijven of je beren hebt gezien. Vandaag stonden er een aantal op en waar ze gesignaleerd waren.
Van de camping wandelen we naar Revelstoke om te eten. Een gezellige stad met vanavond live muziek. En dan is het weer tijd om naar bed te gaan.

Maar…….WAT MOOOOI👍👌😘
En fijn dat wij mee mogen genieten.
Erg leuk om mee te kunnen genieten van jullie belevenissen😘